måndag 22 oktober 2007Idag får ni se lite mer av vårt vardagsrum.Där på bilden ser ni mitt samlarskåp av porslinsdockor m.m.Tycker om att samla saker på ett ställe så att det inte ser så rörigt ut,och också av praktiska skäl för det man samlar på blir inte så dammigt. Bilden ovan är ett linneskåp som också står här i rummet,många skåp blir det.


Längtar också efter att julpynta,för i år ska vår julgran i vardagsrummet bli klädd i vitt, och det kommer det övriga pyntet också bli i det rummet. Många av mina barn är tveksamma,så jag har fått kompromissa.Det blir en julgran i matrummet också med rött och guld.För enligt dom blir det inte JUL om det inte blir som det brukar vara. En dag kanske jag visar er vårt matrum som går i RÖTT,väldigt JULIGT i juletid. Om det är någon som undrar hur jag ska få ork och tid med det .Så tror jag att det är drivkraften inom mig och ett intresse som knuffar mig framåt. Så att jag försöker få saker och ting gjorda ,utan att egentligen veta varifrån jag får orken och kraften ifrån. Visst är det så att jag somliga dagar också kan bli trött och tappa gnistan man är ju inte mer än människaMen nu så ha jag hittat er, mina goa medbloggare ni har också givit mig ny energi och inspiration tack vare era fina bloggar .

14 kommentarer:

Nostalgi och romantik sa...

Vilket härligt linneskåp!!!
Kram
Marie

Kajsa sa...

Håller verkligen med dig - visst är det så att bloggarvännerna driver en framåt, med glädje och roliga tillrop. Inte tungt då inte.. Men jag beundrar dig ändå, som har så stor familj och orkar pynta och ha det så fint! (Vet att jag sagt det förut. Men så är det..)
Ha en fortsatt bra vecka!
Kram
Kajsa

Kajsa sa...

P.S. Gillar ditt linneskåp också.. D.S.

Goa, skåne sa...

Vilket mysigt rum...och linneskåpet är ljuvligt! Tycker om skåp och skulle ha, massor om jag hade plats och soffor likaså...för den delen:)
Jag känner igen detta med att barnen inte vill att det ska ändras...jag har velat ha, en vit jul läänge...men de protesterar! I år ska jag dock stå på mig och ha mera vitt än tidigare...men rött har jag också ganska mycket...speciellt i köket. Tycker det blir varmt och ombonat mot det vita. Och så detta med orken...du är allt otrolig...men visst är det så att alla snälla ord, där utifrån ger kraft. Det känner jag i varje fall, som är så ny i bloggandets värld.
Kraaam på dig och ha en bra vecka!
Goa

Uppe på vinden/Under en vind sa...

Älskar ditt linneskåp/skänk!!!
Så mysigt i rummet!

Jag älskar det vita på julen, men hos mig blir det en hel del rött,eftersom det är vitt resten av året! DEt är väl bra att du kan kompromissa med barnen så blir alla nöjda *hi hi*!!

Ha en bra dag! Kram!

majsan shabby chic sa...

Vilket fint skåp,och det såg så mysigt ut i vardagsrummet ...Och visst är det bra att vi knuffar på varandra med jämna mellanrum....Kram på dig / Majsan

En Doft Av Danmark sa...

Vilken vacker blogg du har! Är det okej om jag länkar till dig?
Kram
Dorthe

"M" sa...

Vad mysigt...hjälp..nu blir jag imponerad..har ni 10 barn??? Beundrar dej..kram "M" Hjärtan på tråd

Karin Krut sa...

Hej vad roligt att du hittade till mig :) Vilket vackert hem du har :) Det ska bli roligt att se ditt röda julrum ;)
Du får gärna länka mig
Kram Karin

Linneagården sa...

Vilka fina bilder du har på ditt mysiga hem.
Välkommen till mig!
*kram* /madelene

Granne med Selma sa...

Vilken fin blogg du har! Tänk att ni har 10 gemensamma barn! Det är väl något att vara stolt över.
Förstår det där med bryderiet över hur granen ska kläs. Hos mig är det samma sak. Fast än så länge får barnen bestämma. Även om jag själv skulle vilja ha det på annat vis så är det viktigt för dem att få hänga i egentillverkade smällkarameller i lila och rött och piprensare som är tvinnade till polkagrisstänger. De är små så kort tid så det gör inte så mycket. Brukar tänka att min tid kommer. Fast jag brukar lösa det på ett annat sätt också. Kika in runt jul igen får du se.
Kram

Tabergstösen sa...

Hejsan, hittade hit till din blogg idag efer tips från min bloggläsande mamma! Vilket underbart vardagsrum du har, jag blev helt såld. Det ser så mysigt och stämningsfullt ut. Jättevackra slåp du, du är klok du som förvarar samlarsakerna bakom glas, det borde jag också göra. ~Josefine

Jema sa...

Ovanligt snygg lampa på översta bilden, den med en ananas på foten...jag har nämligen en likadan i mitt kök!!! Bra smak :)

<3

Jema sa...

Nu kollade jag på bilden i större format...vi har ju samma tavla också!!! Helt otroligt egentligen...

<3