torsdag 18 oktober 2007

en annan vinkel9 kommentarer:

Kajsa sa...

Hej!
Vad kul att du hittade till mig (Himmel å pannkaka). Vilket fint hem du har! Jag måste kolla runt lite mera senare i din blogg när jag har mera tid. Men jag länkar till din blogg hos mig. Hoppas det är OK?
Jag lär återkomma. Och jag gillar änglar också, fast jag har inte så många. Det är något speciellt med dom..
Ha det gott!
Kajsa

Kajsa sa...

Läste som hastigast din profil nu... 10 gemensamma barn!!! Och du har det ändå så fint och mysigt??!! Hur hinner du det?? Jag är redan en stor beundrare! :)
Kajsa

Pernilla sa...

hej!

Här har jag aldrig varit tidigare...oj! så mycke fint.

hälsningar Pernilla

Uppe på vinden sa...

Så otroligt fint du har!! Beundrar varendaste bild!! Jag vill självklart bjuda in dig, men kan inte det utan att få din mailadress, maila igen eller lämna din adress bland mina kommentarer! Kram!

Nygammalt sa...

Gud vilken blogg du har! Så mycket vackra saker du visar, måste kolla igenom allt! =) Shabby stilen passar perfekt hos er. Men du, stämmer det att ni har 10 barn??? Wow iså fall! Kram.

country-dreams sa...

Som tack för all rolig läsning och stor inspiration erbjuder country-dreams.se alla bloggare 10 % rabatt på en vara under en dag, den 20/10. Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller ej beställningsvaror.
Vid din beställning anger du under "meddelande till säljaren" ditt bloggnamn samt vilken vara du vill ha till rabatterat pris.
Välkommen in.

Mvh Jessica/country dreams

www.country-dreams.se

Ardisia sa...

Oj, här har jag aldrig varit inne förr! vad vackra bilder du har att visa, TACK!

Jag länkar till dig, hoppas det är ok! Kramis

Guldkant På Livet sa...

Hallå där, vilket underbart vackert hem du har med så mycket vackra detaljer! Jag är nog inte den enda som är impad över det och kombinationen med tio barn! Du måtte vara en fantastisk kvinna! Ursnyggt har ni!! Trevlig helg & tack för rara ord i min blogg! Mari.

älskar sött sa...

Oh, va fint du har det..kul att kolla in hos dig! Ha det gott. Kramar Malin