måndag 26 maj 2008

Trädgårdsarbete!!!!!!

Har tillbringat den mesta tiden ute i vår trädgård!!!!!Finns en hel del att göra.Men jag älskar ju trädgårdsarbete. Sååå därför har min blogg legat nere,har ju inte funnits så mycket tid över. Men har sett att ni andra har varit väldigt flitiga att uppdatera er,när jag har tassat runt.Mycket imponerad!!!!!Här får ni lite bilder av vår trädgård som den ser ut just nu,inte så imponerande växtlighet just nu ,men det kommer. Ska försöka att bli bättre på att uppdatera,när det lugnar ner sig lite. Ha det gott alla ni som besöker mig.Blir så glad när ni hälsar på och lämnar en liten kommentar


Inne på gården. Nyinköpt Grodprins. Mina pelargoner och en egentillverkad höghusholk:)Nedan ett staket som jag har flätat av syrenkvistar och annat. Framför den så blev det ytterligare en blombänk,min åttonde!Och till slut en bild på en vacker gammal stubbe!8 kommentarer:

Jema Rose sa...

Härlig trädgård, och huset ser SÅ vackert ut !!!

Kram, Jenny

<3

lottens vita och gröna sa...

oh så härligt du visar, vill se meeeeeeeeeeer! ditt staket i pil, är ju underbart, har du gjort det själv? så fint i uterummet med så vackra väntande pelargonier!
ha det sååå gott! varmkram lotten

Pia..... sa...

Hej ..ja se där ja..det kommer bli en frodig och mysig trädgård ...med allt det som du gjort ..sa du lugnar ner sej??.ha..det gör det inte förän till hösten..då kanske:)..fint staket förresten får du gärna visa mer av..kram och ha de så gött..PIA..jag har inte lagt in om något skapande..men väl en ...KATT!!!

faster atta sa...

Det är ju så härligt att spendera tid ute i det gröna nu! Längtar ut hela tiden, vi håller på att färdigställa vår tomt nu och det är underbart!

Hemma på Landet sa...

Härligt med lite annorlunda anordningar. Väldans mysigt, säger jag bara. Puss

My Lovely Things sa...

Åh så mysigt det ser ut i din trädgård...

Ljuvliga detaljer...
Men va vackra provdockor du gjort..så fina..otroligt duktig är du..oj, vad du skapar..
kram anna

majsan shabby chic sa...

Ser så mysigt ut i din fina trädgård..Och du grattis du är väl väldigt stolt nu...Kram på dig och mys ordentligt nu /Majsan

Nygammalt sa...

Mysigt du har det!
Man får blogga på i godan ro. Passa på när man har tid helt enkelt!

Ha en jättehärlig dag!
Kram.