tisdag 24 juni 2008

Hej!!!!
Min uppdatering är usel hoppas att ni har överseende med det!Som jag brukar säga det är mycket på en farm :) Och man hinner liksom inte med.Men jag är såå glad över vartenda besök som jag får :))))

Dessutom så har min bärbara dator gått sönder :( man blir så arg.Och få data tid med ungarnas datorer är inte lätt.Ska skicka in den för lagning nu,men man vet ju inte hur lång tid det kommer att ta nu i semester tider.

Här får ni iallafall se en liten snutt av vårt ny målade tak. Och mina färdigmålade väggar. Nu fattas det att tapetsera om. För dom röda tapeterna vill jag inte ha. så fortsättning följer här.......





Golvet är som nytt igen!!!!



Men otroligt slitsamt har det också varit. Och all städning som medföljer.
Men här har nu golvet slipats och jag är sååå nöjd.

Och nu väntar man ju på den riktiga sommarvärmen vart den nu tog vägen?
Ha det nu gott alla ni som besöker mig.
Kram Heléne

onsdag 11 juni 2008

Målning ,golvslipning och skolavslutning!!!

Rev upp en plastmatta och massonit skivor för ett antal månader sedan.Och nu äntligen ska vi ta itu med golvet i vardagsrummet.För imorgon förmiddag så ska det slipas.Har levt med det här fula golvet ett bra tag och nu så går det inte längre.

Och vårt hem är upp och ned vänt efter all förflyttning av saker och ting.Har lite svårt att leva med det här kaoset .Och det är typiskt mig att dra igång allt på en gång. Men jag får allt stå ut nu ,när jag har gett min man en rejäl spark i baken,så att han ska ta itu med det här fniss.... ;)

Och nu på fredag så har barnen skolavslutning och då hoppas jag verkligen att det är varmare och inget regn.Man vill ju inte att de små finklädda barnen ska frysa allt för mycket.

Ha det gott alla ni som besöker mig!



söndag 8 juni 2008

Målning pågår!

Har påbörjat målning av vårt matrum!Några varv grundfärg måste det bli,för att dölja den röda färgen.
Men vet inte hur lång tid det här kommer att ta,det är ju beroende på vad väder man får :)
Hoppas ju på vackert väder med lite fint regn på nätterna så att det vattnar lite lagom. Önska kan man ju alltid ;)
Önskar er alla en härlig vecka....

måndag 2 juni 2008

Farstukvisten i blått och vitt!!

Hej raringar!!!

Vilket underbart väder vi har haft i helgen,nu känner man att sommaren har kommit .Hoppas också att den stannar.


Förra veckan så målade jag en del möbler vita,som nu har flyttat in på vår inglasade bro. Ny vit färg blev det också på väggarna när jag liksom hade fått upp farten. En knoppbräda snickrade jag också till (lite märkvärdigt låter det)fniss....:) Men jag lovar det är inte så svårt. och sedan målade den förstås vit ;) Har ju pyntat lite och en del blå detaljer kom också till , blev rätt nöjd......

Så nu har sommaren kommit till min Farstukvist.

Ha det gott alla ni som besöker mig,blir ju så glad över era goa komentarer.