tisdag 22 april 2008

Sååå glad!!!

Idag blev jag mormor för andra gången till en ny liten gosse.Han väger 4305 g och är51cm lång.Jag är sååå otroligt stolt!!!!

Sååå varför inte gå in på temat barnrum! Vi bor ju förstås inte i ett slott med hur många rum som helst.Utan vi får trycka ihop oss på dom kvadratmetrar som vi har. Och det går alldelens utmärkt. Barnen delar rum och dom har alltid känt sig trygga så.

Här är en av våra två barnkammare dom är små men fungerar bra. Leker gör dom ju ändå på andra ställen.

Här har vi också ett skåp som vi har tillverkat själva av gamla fönster bågar. Önskar er alla en underbar vecka och hoppas att ni får mycket sol och värme.






lördag 19 april 2008

Lite nytt!!!

Vårt matrum i en annan vinkel.Har nu äntligen fått mitt paket från Jotex.Det innehöll dessa underbara vår och sommar gardiner.Tycker att det har så vackert mönster och ett härligt ljusinsläpp.För vem vill stänga ute vårsolen helt.Inte då jag,har ju längtat så efter solen!!!!

Var även på hemtex igår och köpte den lilla söta vasen och den virkade korgen 68.50 kr blev det för dessa två.Hade ju turen att det var 70% .Sen blev det ju även en sväng på blomsterlandet och där inhandlade jag lite blommor.

Önskar er alla en riktigt härlig helg!!!!










lördag 12 april 2008

Förändringar i vårt matrum!

Är såå glad att jag har målat mina möbler klara.Har också flyttat hit soffan till bordet.Blev sååå mysigt tycker jag. Vi får inte plats alla vid det här bordet, som det står just nu,om vi ska äta tillsammans alla.Men det är inga problem det finns fler bord och klaffar även till detta bord.och sedan är det bara att sätta ihop flera.Men det ser mycket mysigare ut med ett mindre bord.

Sedan kan ni ju föreställa er hur det ska se ut när jag har målat tak och väggar vita,för det blir nu till sommaren.längtar sååå. Då kommer förstås fler bilder.



Väntar om några dagar ett nytt litet barnbarn.Min äldsta väntar sitt andra barn. Sååå jag ser fram emot att bli mormor på nytt. Är såååååå förväntansfull.



Ha det gott alla ni som besöker mig!!!!!!

onsdag 9 april 2008

"Vinsten" och en liten titt på min trädgård!

Vann ju dessa fina askar hoshttp://cissi-alltmellanhimmelochjord.blogspot.com/ för att jag gissade rätt på hennes favorit blomma "Lavendel"Tack goa du!!!





Idag när det snöar igen!!!!!Vill man ju drömma sig bort till sommar och sol. Så vill jag passa på att visa lite trädgårdsbilder från oss! Och med det också tacka alla ni som visar härliga inspirerande bilder från era trädgårdar och uterum. Det behövs verkligen nu när det bara vill snöa. Än så länge får man ju behålla ett rosa skimmer fniss... Över allt som man vill göra och måste göra ute .







Tack alla ni som hälsar på,jag blir sååå glad över alla besök!!!!!




måndag 7 april 2008

Har sytt fler lampkjolar!!!!

Har sytt några lampkjolar.En till lampan ovanför matbordet.Det blev ett mjukare sken med lite tyg till den lampan. Mina korgstolar är nu färdigmålade,målade även matrumsbordet.Tycker att det blev så fint.Ska visa er när gardinerna sitter där.




Före......


En kjol till fönsterlampan..