söndag 25 november 2007

Det är så roligt med paket!!!!

Fick ett paket med posten !!!Den här vann jag i en dragning bland kommentarerna i ett inlägg hos Pia,ni vet hon med den fina bloggen "Vardagsrummet"Och jag fick även en bonus!Tack söta rara du!!!



Just nu så virkar jag spetsar till mina hyllplan som ska sitta i mitt vitrinskåp i köket.Det skåpet har vi byggt på plats av gammla skåp stommar.som jag har tagit bort bakstycket på. Så att man ser pärlspontspanelen i skåpet. Den övre delen "Vitrinskåpet" har vi byggt av limfogsskivor och till skåpdörrar har vi förstås använt gamla fönster.Ska visa er vid ett senare tillfälle!
Mina hjärtan på tråd!!



















tisdag 20 november 2007

Måste bara!!!

Måste tjuvstarta lite iallafall. Så här ser min hörna ut nu,lite juligare. Man blir ju lite nojjig av allt erat pysslande och väldigt inspirerad.Klädde en "En" i julskrud och den blev så fin tycker jag.


Jag och mina flickor har pysslat. Dom har också blivit inspirerade,så vi har pysslat tillsammans. Och då blev det dessa alster. Här ser ni också en av mina strutar.........





Massproduktion............

Tänk om man skulle kunna få igång alla barnen med pyssel,då skulle det kunna bli en tomteverkstad här!





tisdag 13 november 2007

Nu har jag pysslat!!

Kuddfodralet som jag sydde i går och strök fast en bild på. Volangen med spets var inte lätt att få dit. För att det var en volang som jag sprättat bort från ett gammalt örngott. Rynkningen på den var så tjock att det gick av tre nålar grrrrrrr... Då blir man inte glad.Men resultatet blev bra tycker jag.




Har man ingen madonna så tager man vad man haver hihi......Jag tyckte att hon såg så blid ut att hon får agera madonna.Fast hon är en flicka som bär en korg med valpar. Hängde även ett kors runt hennes hals som jag har tillverkat.





Ser nästan ut som ett altare,kan nog behövas ibland när jag måste be dom högre makterna om hjälp fniss........






Igår fick jag paket med posten. Nu har jag blivit ägare till ett par fattigmans ljusstakar "så glad"! Och även Julgranskula med monogram ,allt detta beställde jag från mixin. Så nu har jag arrangerat det så här.Tycker att det är vackert.







Som ni kanske ser så har jag nu ändrat lite i den här hörnan av rummet. Spetsen runt bordsskivan har jag virkat och satt dit. Och årets första julklapp har jag slagit in.








måndag 12 november 2007

Vinterbild.

Ville bara visa er, en för mig härlig vinterbild. Tänk att vissna stjälkar och frökapslar och nakna träd,kan bli så vackert med lite snö. Köpte ett nytt fågelbord,som jag målade,istället för det gamla i plast.Mycket vackrare att titta ut på i snölandskapet. Så länge det varar! Ska snart försöka visa er lite inne bilder. Så ni får försöka hålla tillgodo, med denna än så länge.





torsdag 8 november 2007

En liten plats i matrummet.

Här brukar jag som oftast sitta och blogga. Det är en skön plats att sitta på ! Och idag när jag sitter här och tittar ut genom fönstret så ser jag ett underbart snötäckt vinter landskap. Och man får verkligen lust att pynta nu. Som ni ser så går matrummet i rött,har mina funderingar på att måla det. Och som ni kanske förstår så vill jag måla det vitt. Men mina barn är inte så pigga på det förslaget. Så jag får väl försöka övertala dom på något sätt. Ha nu alla en underbar Torsdag.

fredag 2 november 2007

Lykta

En ny lykta har jag köpt.En till mig själv och en till min dotter,hon fyller nämligen år på söndag. 24 år grattis gumman!!!Och en av mina änglar har jag också tagit fram ifrån mitt dockskåp.Tyckte att det blev fint tillsammans. Vill önska er alla en trevlig FREDAGSKVÄLL!